Pages

Monday, 4 March 2013

HALAU !!!

assalamualaikum. 
sekian lama entry ni berserabut hari ni, kisah yang menyayat hati aku karangkan.setelah hampir tiga thun bertapa disini.(hostel) kami telah diberitahu bahawasanya kami KENA PINDAH KELUAR!!!!!!!.WHAT?????
dengar macam oke oke jah..tapi berat untuk kami yang hampir habis ni nak lakukan..tinggal hanya beberapa bulan untuk habiskan...ini sebab contract antara kolej dan pengurusan apartment ni hampir tamat..dan kami hanya mengikut apa yang diarahkan..
sedih sangat nak keluar dari sini..iyelahh..bukan senang nak sesuaikan kat tempat baru yang sangat selesa.segala benda yang ada disini kami tinggalkan dan simpan sebagai kenangan..masa-masa yang selalu kami isi dengan swimming pool tak ada lagi lepas ni..curi-curi line wifi orang pun dah tak ada...kehidupan dia asrama yang aku sendiri tak pernah rasakan kini akan bermula.......aku sendiri harap aku dapat sesuaikan diri dengan tempat tersebut..segala perkara,kenangan pahit,manis terus dibiarkan menjadi kenangan disini...banyak perkara yang terukir.